luni, 12 decembrie 2011

Croazierele Disney Cruise Line!


Pentru o calatorie in lumea magica Disney, alaturi de personajele voastre favorite din desene animate, prezente la bord, alegeti o croaziera pe unul dintre cele doua vase Disney Magic si Disney Wonder.
Mai mult decat un parc de distractii plutitor, la bord aveti la dispozitie pe langa spatiile special amenajate pentru copii si adolescenti si locuri destinate exclusiv adultilor. Astfel va puteti bucura de o vacantă in familie! 
 Achizitioneaza si experimenteaza una dintre croazierele oferite de Disney Cruise Line !
 
Vasul Disney Dream este cel de-am treilea vas din flota liniei de croaziera Disney Cruise. Ofera 14 punti impresionante cu o lungime de 104 metri patrati si o latime maxima de 12 metri patrati, nava avand un tonaj de 130.000 tone, include 1250 de cabine si o capacitate de cazare de 4000 de pasageri, cu tot cu membrii echipajului, fiind de peste 1458 de persoane. Bazandu-se pe stilul clasic al primelor 2 nave, Disney Magic si Disney Wonder, vasul Disney Dream este un vas distins clasic, cu un design specific secolului 20. Asa cum era de asteptat de la linia de croaziera Disney, vasul a fost conceput cu familia in minte, combinandu-se stilul elegant cu facilitatile convenabile, cu stropi de magie si industrie de croaziera in premiera, cum ar fi spectaculosul AquaDuck.
Criteriu
Descriere
Anul lansarii
2011
Tonaj
124.000 tone
Lungime
339,8 m
Latime
37 m
Viteza maxima
22 noduri
Numarul maxim de pasageri
4000
Numarul echipajului
1458
Locul inregistrarii
Bahamas