joi, 13 decembrie 2012

Linia de croaziera Carnival Cruise




Carnival Cruise Lines a fost supranumită ca fiind  "Cea mai populară linie de croaziere din lume", distincţie dobândita prin oferta foarte variată de itinerarii şi nenumăratele posibilităţi de divertisment.
Experienţa  croazierei la bordul unuia din vasele flotei Carnival Cruise Line va fi una inegalabilă. La bordul acestor magnifice vase de croazieră vei simţi că te afli realmente în vacanţă, personalul fiind pregătit să îţi ghicească şi îndeplinescă dorinţele. Punţile exterioare superioare moderne si complexe, piscinele multiple, unele doar pentru adulţi, altele doar pentru copii, sala de spectacole, homarul pe care îl vei savura la cină, toate acestea le vei găsi doar la bordul vaselor Carnival Cruise Line.


Carnival Cruise Line este o companie englez- americana care are sediul principal in Doral, o suburbie a orasului Miami. A fost fondata in anul 1972 ca si o companie independenta, dar acum, impreuna cu inca 10 linii de croaziera, face parte din corporatia Carnival Corporation & Plc. Carnival a fost pionerul croazierelor scurte si necostisitoare. A fost prima companie care a lansat un vas cu un tonaj mai mare de 100 000 tone in anul 1996. Linia isi numise navele Fun Ships, avand un numar impresionant de 22 de vase de flota si la bordul carora puteti opta pentru o mare varietate de activitati.

De ce Carnival Cruise ?



-         Cea mai mare linie de croaziere specializata pe Caraibe si nu numai;
-          Itinerarii deosebit de atractive;
-          Plecari pe toata durata anului in Caraibe;
-          Vase de ultima generatie si echipaj atent selectionat si instruit;
-          Programe de divertisment pentru copiii si adulti;
-          Cinematograf in aer liber;
-          Topogane cu apa;
-          Programe de golf;
-          Excursii optionale unice;
-          Garantia ca nu te vei plictisi deloc pe vas;