luni, 14 aprilie 2014

Turismul medical!




Petro Tour – Si tu meriti o vacanta!

Te preocupa starea ta de sanatate fizica si psihica? Stresul, problemele cotidiene si programul ultra aglomerat de zi cu zi nu iti permit sa ai timp si de tine? Ai probleme de sanatate sau doar iti doresti sa efectuezi cateva investigatii medicale de rutina, dar nu ai incredere in sistemul  intern? Esti nemultumit de o parte a aspectului tau fizic si doresti sa imbunatatesti ceva? Ai nevoie de relaxare si odihna? Acum este momentul sa faci ceva pentru tine! Relaxeaza-te! Spune-ne ce doresti si care este conditia ta medicala iar compania Petro Tour se va ocupa de tot pentru tine. Va alege cu mare grija furnizori internationali de servicii medicale in baza nevoilor tale si iti va organiza excursia medicala intr-una de vis.

Ai grija de tine si de sanatatea ta! Calatoreste inteligent – alege turismul medical impreuna cu Petro Tour!



Turism medical

Agentia de turism Petro Tour si-a extins aria de activitate  imbratisand conceptul de turism medical. Cu scopul de a imbina utilul cu placutul, compania Petro Tour s-a specializat in turism medical prin intermedierea de servicii medicale, dentare si de chirurgie plastica in clinici si spitale  cu renume pe plan mondial.
Compania Petro Tour ofera clientilor sai toata gama de servicii medicale, de la cele mai simple investigatii pana la proceduri serioase, salvatoare de viata. Agentia de turism colaboreaza cu spitale si clinici de renume din Turcia care pun la dispozitia pacientilor lor tratamente specializate, echipamente si aparatura de ultima generatie, medici de valoare si conditii de cazare de calitate superioara.
Datorita relatiilor detinute cu furnizori internationali, Petro Tour va pune la dispozitie pachete de turism medical care va ofera ce e mai bun din ambele domenii!






Ce este turismul medical?

Turismul medical este o practica intalnita tot mai des la nivel mondial. Acesta reuseste sa atraga tot mai multi practicanti intrucat imbina cu succes avantajele medicinei dintr-o tara si partea sa turistica.

Turismul medical ofera clientilor sai:
-          Consiliere client si oferire de servicii personalizate in functie de problemele, venitul si preferintele proprii;
-          Asigura clientului accesul intr-o unitate medicala de renume, peste hotarele tarii de origine;
-          Asigura clientului un plan de tratament aplicat de o echipa medicala/ medic reputat/a in tratarea unor tipuri de afectiuni;
-          Ofera servicii de top la preturi accesibile;
-          Faciliteaza accesul rapid pentru anumite proceduri medicale; in mod normal timpul de asteptare pentru anumite servicii medicale este indelungat;
-          Mixeaza utilul oferit de  medicina cu placutul oferit de  turism al unei destinatii;
-          Asigura clientului accesul la aparatura de ultima ora;
-          Asigura clientului conditii de cazare de top;


Servicii

Petro Tour isi ajuta clientii sa gaseasca cele mai bune solutii de  tratament in clinici si spitale de renume din Turcia. Agentia va ofera consultanta privata pentru a va pune la dispozitie servicii medicale complete in clinica potrivita nevoilor dumneavoastra pentru realizarea tratamentului/operatiunii medicale necesare.

Petro Tour creeaza pachete personalizate de servicii care includ urmatoarele:
-          Consultanta medicala
-          Rezervare de bilete de avion, camere de hotel in functie de preferintele personale;
-          Asigurare medicala de calatorie;
-          Posibilitatea vacanta post procedura medicala;

Mai jos sunt enumerate domeniile de tratament medical pe care agentia Petro Tour vi le pune la dispozitie. Contactati un consultant Petro Tour pentru realizarea unui pachet medical personalizat in functie de nevoile dumneavoastra.


Domenii de specialitate:

Amniocenteza
Anestezie - Terapie Intensiva
Boli de nutritie si metabolism
Boli infectioase
Cardiologie
Cardiologie/Interne
Chirurgie
Chirurgie - estetica
Chirurgie - ortopedie
Chirurgie oncologica
Chirurgie pediatrica
Chirurgie toracica si pulmonara
Chirurgie vasculara
Dermatologie-Venerologie
Dietetica
Ecografie
Ecografie neurologica
Ecografie pediatrica
Ecografie vasculara
Electroencefalograma
Endocrinologie
Endoscopie digestiva
Epidemiologie
Fizioterapie
Gastroenterologie
Gastroenterologie / Interne
Gastroenterologie/Ecografie
Genetica Medicala
Geriatrie
Hematologie
Homeopatie
Kinetoterapie
Logopedie
Mamografie
Medicina generala
Medicina interna
Nefrologie
Neurochirurgie
Neurologie
Obstetrica-Ginecologie
Oftalmologie
Oncologie
ORL
Ortopedie
Ortopedie+chirurgie
Planning familial
Pneumologie
Proctologie-Chirurgie
Psihiatrie
Psihologie
Psihologie - Psihoterapie
Radiodiagnostic
Recuperare medicala
Reumatologie
STERILITATE
Stomatologie
Urologie
Urologie-andrologie
Urologie-pediatrica


Operatii estetice si plastice

Chirurgie faciala - LIFTING FACIAL, LIFTING DE SPRANCENE, LIFTING DE FRUNTE, BLEFAROPLASTIA/RIDICAREAPLEOAPELOR, OTOPLASTIA/CHIRURGIA URECHILOR, MARIREA BUZELOR,  RINOPLASTIA/REMODELAREA NASULUI,  LIPOFILLINGUL, TRANSPLANTUL DE PAR, CORECTIA CICATRICELOR,
Chirurgia sanilor - AUGMENTAREA MAMARA PRIN IMPLANTURI SILICONICE, REDUCEREA MAMARA, MASTOPEXIA, MASTOPEXIA CU IMPLANT, RECONSTRUCTIA MAMARA, GINECOMASTIA
Chirurgia siluetei – LIPOASPIRATIA, ABDOMINOPLASTIA, LIFTINGUL BRATELOR, RECONTURARE CORPORALA, LIPOFILLINGUL

Chirurgie faciala
- LIFTING FACIAL, LIFTING DE SPRANCENE, LIFTING DE FRUNTE, BLEFAROPLASTIA/RIDICAREAPLEOAPELOR, OTOPLASTIA/CHIRURGIA URECHILOR, MARIREA BUZELOR,  RINOPLASTIA/REMODELAREA NASULUI,  LIPOFILLINGUL, TRANSPLANTUL DE PAR, CORECTIA CICATRICELOR,

Chirurgia sanilor
- AUGMENTAREA MAMARA PRIN IMPLANTURI SILICONICE, REDUCEREA MAMARA, MASTOPEXIA, MASTOPEXIA CU IMPLANT, RECONSTRUCTIA MAMARA, GINECOMASTIA
Chirurgia siluetei
LIPOASPIRATIA, ABDOMINOPLASTIA, LIFTINGUL BRATELOR, RECONTURARE CORPORALA, LIPOFILLINGUL





Arii pachete turism medical:
-          Pachet CHECK UP – realizarea de  investigatii de rutina
-          Pachet REST & RELAXATION–  servicii de Spa & Wellness
-          Pachet “BEFEORE & AFTER” – servicii de chirurgie plastica si estetica
-          Pachet “WILL & POWER”– servicii de reabilitare medicala
-          Pachet “MATERNITY” – nasteri si tratamente infertilitate
-          Pachet  “A NEW CHANCE FOR A  LIFE” – operatii complexe/transplanturi

Daca sunteti interesat/a de serviciile de turism medical ale agentiei noastre trebuie sa completati un FORMULAR PENTRU OBTINERE SERVICII TURISM MEDICAL in care sa ne detaliati serviciul pe care dumneavostra il solicitati si starea dumneavoastra de sanatate. Ulterior, veti fi contatat de un membru al agentiei Petro Tour pentru a stabili costurile corespunzatoare si alte  detalii, dar si  semnarea unui contract de colaborare. Fisa dumneavoastra persoanala va fi prezentata si analizata de catre medici specialisti din Turcia care va vor indruma spre o investigatie corecta a sanatatii dumneavoastra si spre schema de tratament necesara. In cazul unui acord, vom efectua o programare in spitalul/clinica adecvata solutionarii problemei dumneavoastra in functie de preferinte si va vom facilitata serviciile de transport si cazare. La cerere va putem organiza si o vacanta pre/post procedura medicala.

Acest formular de obtinere de servicii turism medical este confidential. Datele personale si informatiile medicale vor fi utilizate exclusiv pentru scopul tratamentului.


FORMULAR SERVICII TURISM MEDICAL

SUBIECT:
NUME:
PRENUME:
DATA NASTERII:
EMAIL:
TELEFON:
MESAJ:


OBSERVATII: 
-          Numele clinicilor/spitalelor si a echipelor de cadre medicale  colaboratoare sunt confidentiale. Aceste detalii sunt oferite numai persoanelor care apeleaza la serviciile agentiei Petro Tour.
-          Pachetele de turism medical sunt enumerate orientativ; compania Petro Tour ofera posibilitatea personalizarii pachetelor medicale in functie de necesitatile fiecarui client.