vineri, 25 noiembrie 2011

ARGENTINA – URUGUAY – BRAZILIA


ARGENTINA – URUGUAY – BRAZILIA
Perioada: 18 aprilie – 03 Mai 2012
Tarif/persoana in camera dubla: 3655 euro
Supliment camera single: 670 euro
Servicii incluse:
13 nopti cazare in hoteluri de 4*: 3 nopti in Buenos Aires, 2 nopti in Montevideo, 5 nopti in Rio de Janeiro, 2 nopti in Iguaçu, 1 noapte in Sao Paolo
Mese conform program
Tango show cu cina
Vizita la o ferma gaucho in Santa Suzana cu pranz
Ghizi locali pentru tururi de oras: Buenos Aires, Montevideo, Rio de Janeiro, Sao Paolo, Iguaçu
Vizite si excursii conform program
Autocar/microbuz cu aer conditionat pentru transferuri si program
Bilete de avion: Bucuresti – Buenos Aires, Montevideo - Sao Paolo, Sao Paolo – IGUAÇU, IGUAÇU - Rio de Janeiro, Rio de Janeiro – Bucuresti
Ferryboat Buenos Aires - Colonia
Insotitor de grup pe tot parcursul excursiei
Activitatile circuitului: 
 
BUENOS AIRES
Tur panoramic de oras: Plaza de Mayo, centrul vechi al orasului cu primaria (Cabildo) – locul unde a fost initiata miscarea de independenta a Spaniei,  Palatul Prezidential “Casa Roz”, teatrul Colon si centrul comercial al orasului , Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari din lume, Obeliscul, etc. Astfel veti descoprei high life-ul din Buenos Aires: Avenida Corrientes – strada cunoscuta pentru viata de noapte si teatre, Avenida Mayo cu specificul sau spaniol, Strada Florida – cu iz de tango. In continuare veti vizita cartierele limitrofe cu specific argentinian: cartierul San Telmo (cladiri albe cu balcoane din fier forjat care se pierd printre stradutele inguste), cartierul La Boca (situat la marginea orasului, case din panouri  ondulate, vopsite in culori vesele) – cu faimoasa strada Caminito, care da numele unui tango inspirat din viata carierului si  imortalizata de celebrul artist Benito Qiunquela Martin in una din picturile sale, La Racoleta - cartierul ce demostreza ca Buenos Aires este “Parisul Americii Latine” cu cimitirul unde puteti vizita mormantul Evitei Peron. Cazare in Buenos Aires.
Vizita la o ferma tipic argentiniana in Santa Suzana, unde puteti descoperi viata fermierilor “gaucho” si iarba de pampas (care acopera ¼ din tara). Primire cu bautura locala si“empanadas”. Pranz specific “asado”. Spectacol de cantece populare si dansuri din diverse provincii argentiniene. Dupa pranz participati la un spectacol de rodeo.
Timp liber pentru plimbare si cumparaturi. Optional: vizita la El Tigre. Plecare dimineata, se trece prin San Isidro, un cartier rezidential  vechi in apropiere de Buenos Aires. El Tigre este un frumos orasel, situat in apropiere de rau. Plimbare de-a lungul deltei, putand astfel admira o multitudine de insule cu casute care se oglindesc in rau, cluburi de yaht.  Cina intr-un restaurant local cu tango show in La Venta.

Colonia (Uruguay) – orasel care fascineaza prin cultura sa straveche. Fondat in 1680 de prtughezi, cucerit un secol mai tarziu de  spanioli, “Pamant al nimanui”, Colonia atrage prin centrul vechi, privelistea oferita de Rio de la Plata, stradutele inguste si monumente incarcate de istorie. Din 1995 a fost declarata “Patrimoniu National al UNESCO”. Scurt tur panoramic de oras.


Montevideo
Tur panoramic de oras: orasul vechi, catedrala metropolitana, piata Independentei, cartierul Prado, resedinta Suarez, Piata Matriz, El Cabildo, El Rosedal, zona pietonala etc. Orasul, cu aproape 2 milioane de locuitori se afla chiar pe raul Plate si la poalele muntelui al carui nume il poarta. Se pare ca numele de Montevideo vine  de la unul dintre oamenii lui Magellan, care a trecut  prin aceste locuri in 1520. Orasul a fost fondat in 1724, si astazi putand fi admirate cladiri din aceasta perioada. “Micul Buenos Aires” cucereste prin calmul si ospitalitatea locuitorilor sai.

Punta del Este (perla Atlanticului sud-american), un mozaic de  ape limpezi, gradini magnifice si locuri insorite, supranumit si Beverly Hills. Scurt tur al statiunii: Portul, Coltul celor 4 mari, Cartierul San Rafael, Cartierul Beverly Hills, Punta Balenna.

IGUAÇU oras situat in mijlocul unei paduri subtropicale in interiorul triunghiului format de Argentina, Paraguai si Brazilia – gazduieste una dintre cele mai frumoase cascade in lant. Seara, cina cu spectacol de dansuri argentiniene, braziliene, cubaneze, chiliene etc. Plimbare in Parcul Argentinian Iguacu: cascadele din Parcul National (275; unele avand 87m inaltime), se pot admira diverse specii de plante subtropicale si cu putin noroc diverse animale si pasari care traiesc in aceasta regiune. Dupa ce vom face o plimbare cu barcile pe sub caderile de apa ale cascadei, pornim intr-o aventura prin jungla parcului national cu jeepuri.

RIO DE JANEIRO
Vizita la Corcovado, munte unde se afla statuia lui Iisus care domina orasul. (constructie de 38 m inaltime situata pe varful muntelui Corcovado). Accesul la acest  monument se face cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca, dupa care se urca 220 trepte pentru a putea admira spectaculoasa priveliste a fostei capitale a Braziliei, Rio de Janeiro. Timp liber pentru plaja. Optional: Croaziera in Insulele Tropicale. Plecare dimineata intr-o calatorie de vis, de-a lungul coastei cca100 km, catre satul pescaresc Itacuruca, strabatand plantatii de banani si mici asezari pescaresti. Ne vom imbarca pe vas si vom pleca intr-o croaziera catre Sepetiba Bay, in cursul careia se va face un mic popas pe o insulita unde veti putea inota. Optional: vizita la Petropolis – un orasel aflat la 60 km de Rio de Janeiro, loc de relaxare pentru imparatii si presedintii Brazilei. Tur panoramic de oras cu vizita exterioara a palatului imperial, casa lui Santos Dumont (parintele aviatiei braziliene)

Rio de Janeiro
Cascada Iguazu
Sao Paolo