miercuri, 23 noiembrie 2011

Riviera Maya, Mexic



Astazi va propunem sa evadam de pe continentul nostru si sa zburam spre o lume de vis: continentul American, Mexic, Marea Caraibelor, Riviera Maya.
O destinatie incredibila pentru orice tip de turist, ideala pentru turism sportiv, turism cultural, ecoturism, pentru o experienta unica de spa, o vacanta in familie sau pentru luna de miere.
La 36 km sud de Cancun se intinde pe o portiune de 120 de km Riviera Maya, de la Puerto Morelos pana la Punta Allen.

Trebuie sa:

1. Sa vizitezi unicul sit arheologic Maya care se gaseste langa mare – Tulum
Zona arheologica din Tulum este una din cele mai frumoase locuri din intreaga Riviera. Combinand misterul civilizatiilor antice care au populat aceasta zona cu frumusetea unica a Marii Caraibilor care se intinde la marginile ei, orasul Tulum este singurul sit arheologic recunoscut, localizat la marginea marii.

2. Sa petreci o zi plina de divertisment introducandu-te in cultura Mexicana, intr-unul din cele mai spectaculoare parcuri tematice – lumea Xcaret.
Parcul eco-arheologic Xcaret iti prezita bogatia Mexicului: cultura mayasilor, flora si fauna, monumente arheologice, activitati acvatice si sansa de a trai o experienta unica precum cea de a inota cu delfinii. Showul "Spectaculosul Mexic" este fara indoiala cel mai deosebit spectacol folcloric al Mexicului si cel mai recunoscut in intreaga lume.

3. Sa practici snorkeling in cel mai mare acvariu natural din lume – Xel-Ha
Xel-Ha, sau "locul unde se naste apa", este un loc unic si magic. Parcul tropical de o frumusete de nedescris, unde o laguna, un rau si o jungla exuberanta se unesc intr-un loc deosebit in mare.

4. Sa te bucuri de soare, bronzandu-te pe plaje albe sclipitoare - Akumal.
In limba mayasa, Akumal inseamna "locul testoaselor" si este pana in prezent locul ales de mii de testoase care in fiecare an isi depun oualele pe aceste plaje.

5. Sa te plimbi pe "La Quinta Avenida" , profitand de varietatea barurilor, restaurantelor si magazinelor –Playa del Carmen.
Faimoasa "La Quinta Avenida", sufletul Playei, reprezinta locul de promenade numarul 1 al Rivierei si poti vedea hoteluri luxoase si confortabile, marketuri, restaurante, baruri cu muzica live, discoteci si spectacole in aer liber sunt cele care transforma Playa in locul preferat dupa o zi plina de actiune.

6. Sa te lasi rasfatat in mainile terapeutilor profesionisti – Spa-uri.
Vizualizati oferta noastra!