joi, 17 noiembrie 2011

Costa del Sol – Excursii Optionale

Daca alegeti sa vizitati si sa va relaxati in exotica Costa del Sol trebuie neaparat sa
nu ratati excursiile optionale in locatiile de vis din imprejurimi. Nu o sa regretati!

Marbella and Puerto Banús (1/2 zi) - GRATUIT!!!                                                

O data ajunsi in acest  oras bine-cunoscut, nu demult  sat de pescari, vom avea ocazia sa ne plimbam pe strazile si prin pietele sale specifice însotiti de ghidul nostru. Demne de retinut sunt  Plaza de los Naranjos si locuitorii sai  care sunt foarte cosmopoliti. Facem popas la faimosul Puerto Banus, si avem  sansa  sa vedem  buticuri de lux, iahturi scumpe, automobile spectaculoase si, cine stie, poate un jetsetter celebru. Ne intoarcerem  înainte de cina.

Sevilla  (1 zi)  - 68 EUR/persoana                                          

Prin Estepa si Osuna vom ajunge la Sevilia, capitala Andaluziei, unde vom avea ocazia sa ne plimbam pe jos sa descoperim strazile sale in stil spaniol si sa vedem Catedrala, Plaza de España si America, Barrio de Santa Cruz, renumita Plaza de Toros cu Muzeul Luptelor cu Tauri, în plus fata de o croaziera de-a lungul râului Guadalquivir. Masa de prânz cu vin si apa. Sevilla detine titluri onorifice de „Muy Noble”, „ Muy Leal”, „ Muy Heroica”,„Invicta” si „Mariana Ciudad de Sevilla” (Foarte nobila, foarte loiala, foarte eroica, Neînvinsa, Mariana orasului din Sevilla). În 2010 avea 704198 de locuitori, si este al patrulea oras ca marime din Spania, în termeni de populatie, dupa Madrid, Barcelona si Valencia.

Granada  (1 zi) – 75 EUR/persoana

Plecam de la hotelurile de pe Costa del Sol spre Granada, prin Riofrío si Loja. Pe drum facem o scurta pauza de toaleta si de cafea (optional). Odata ajunsi la destinatia noastra, facem o plimbare pe jos pe strazile acestui oras impresionant, cu explicatiile ghidului nostru. Vizita la magnificul  Alhambra, cu sansa de a-i vedea incaperile, cu un accent deosebit pe Patio de los Leones si Carlos V Palace. Vom vedea, de asemenea, impresionante Generalife Gardens. Masa de prânz, inclusiv vin si apa, si ne intoarcem la hotel pe aceeasi drum.

 Málaga si “pescaíto”  (1 zi) – 50 EUR/persoana

Vom avea posibilitatea de a observa Teatrul Roman, Plaza de la Merced, casa în care s-a nascut Picasso precum si strazile si pietele cele mai cunoscute ale capitalei Coastei del Sol. Vizita la Catedrala si Muzeul Hermandad del Sepulcro. În continuare vom merge la un restaurant la marginea orasului pentru a încerca bine-cunoscutul  "pescaíto Frito" (peste prajit), si la final vom vizita Cueva del Tesoro, situat în municipalitatea Rincón de la Victoria. Pranz inclus.

Tanger - Maroc (1 zi) -  85 EUR/persoana

Plecarea de la Costa del Sol pâna la portul Algeciras sau Tarifa. Plimbare cu ferry boat prin Strâmtoarea Gibraltar. Sosire în orasul marocan Tanger, unde  ne asteapta un autobuz si ghidul marocan care ne va explica particularitatile acestui oras extrem de unic. Vom vedea Capul Espartel, Kashba si Medina. Prânz tipic marocan. Bauturile nu sunt incluse la masa de prânz. Pasaport OBLIGATORIU!

Gibraltar (1 zi)- 58 EUR/persoana

Sosire în Algeciras iar odata rezolvate masurile vamale pentru a patrunde in aceasta regiune care apartine Regatului Unit, vom continua într-un alt autocar pentru a merge în jurul Rock of Gibraltar, însotiti de un sofer-ghid, care ne va povesti despre istorie dar si despre peisajele pe carevom avea ocazia sa le vedem. Oprire in "Punta Europa", vizita la Pestera din San Miguel, si sansa de a vedea maimuta autohtona a orasului. Prânzul inclus si timp liber pentru cumparaturi la preturi bune, în special la tutun, parfumuri si bomboane de ciocolata. Pasaport OBLIGATORIU!

 Sala Fotuna si Casino (Nocturn)- 37 EUR/persoana

Doua spectacole de clasa si de categorie de top a caror piesa de rezistenta este baletul spaniol care va culmina cu un spectacol flamenco de inalta clasa. Garderoba, lumini si coregrafie pe o scena spectaculoasa, pe care nu le veti uita mult timp. O bautura inclusa. Sansa de a trece prin cazinoul situat în acelasi cladire. Pasaportul trebuie sa fie indicat pentru acest lucru. Pasaport OBLIGATORIU!

Descriere

Excursiile optionale se contracteaza si se achita local.

Realizarea excursiilor este supusa conditiei intrunirii grupului minim obligatoriu (se va indica de catre organizatorul local).

Tarifele si programul  excursiilor au caracter informativ, varianta finala a programului fiecarei excursii si tariful se vor indica de catre organizatorul local.
Vizitati tentantele oferte in Costa del Sol pentru seniori si non seniori!