marți, 27 noiembrie 2012

Blue Cruise, Blue Voyage!




Ce este Blue Voyage?
Soare stralucitor, ape turcoaz cu reflexe de verde smarald,  incadrate cu pini de-a lungul plajelor frumoase, coaste stancoase, insule exotice si  un superb cer albastru.

Libertate, liniste si recreere
Aceste cuvinte descriu conceptul de Blue Voyage. Dupa sosirea dumneavoastra la bord veti fi surprins cand veti realiza cat de repede veti uita de stresul de zi cu zi si de eventuale griji ce va macina.
Veti trai clipa si toate simturile dumneavoastra se vor trezi din nou. Va fi  usor pentru dumneavoastra sa va simtiti  doar bine.  Acest tip de concediu este preferat in fiecare an de catre tot mai multe persoane si il recomandam cu incredere.

Odata ce va alaturati unei astfel de experiente, o veti prefera din nou si din nou.  Liniste, libertate si recreere  departe de stres si  de probleme.  Hotelul dumneavoastra plutitor  nu este o cetate cu paturi; este un hotel mic de tip boutique, cu 6 – 7, pana la 8 cabine.  Aici puteti sa va intindeti pe punte, sa priviti cercurile aripilor pescarusilor ce zboara deasupra dumneavoastra, sa  ascultati  valurile apei si sa simtiti aerul sarat provenit din mare.   In plus, va veti rasfata cu preparate delicioase, gatite cu drag de catre bucatari profesionisti, pentru relaxarea dumneavoastra deplina.

"Sa inot acum sau mai tarziu ..." – ar trebui  sa fie unica dumneavoastra problema!
Un peisaj splendid, chiar in fata ochilor dumneavoastra, un albastru de nedescris,  la doar un pas distanta. Lasati razele soarelui, apele marii, peisajele mirifice sa va va rasfete.