vineri, 2 noiembrie 2012

DESTINATII INEDITE PENTRU UN REVELION 2013 MEMORABIL!




Farmecul sarbatorilor de iarna inseamna zapada si partia de schi pentru unii romani, in timp ce pentru altii, Revelionul e momentul perfect pentru a sta la umbra palmierilor din insulele exotice.
Se apropie sarbatorile de iarna iar oamenii deja cauta oferte turistice pentru un  Revelion de neuitat.
Bucurati-va de pachetele pentru Revelionul 2013 fie in Europa, fie intr-o destinatie exotica. Preturile pachetelor sunt avantajoase iar locatiile sunt inedite.

Schiezi?

A schia este un sport, a descoperi cele mai interesante destinatii de schi este o arta!
Hai la Palandoken, langa Erzurum in Turcia, sa te bucuri de vacanta de iarna, intr-o statiune vizitata nu numai de turisti, iubitori ai sporturilor de zapada, dar si de profestionistii care isi demonstraeza maiestria, in competitiile international, organizate de Federatia Internationala de Schi.
Cuceriti varful Marelui Dragon (3.188 m) si bucurati-va de toate facilitatile unei vacante de iarna la schi in tara semilunei.
Palandoken ocupa un loc de cinste in randul statiunilor din Turcia. Situata la 8 km de vestitul oras-istoric din estul Turciei - Erzurum, acest paradis al sporturilor de iarna ofera toate facilitatile pentru o experienta de neuitat iubitorilor de schi: partii de toate dificultatile (de la incepatori la experti), tunuri de zapada, partii iluminate noaptea. Transportul schiorilor este asigurat prin 5 linii de telescaun, o linie de tele-ski si o telegondola.

O alta destinatie ofertanta pentru iubitorii de zapada si de schi este Bulgaria. Statiunile montane bulgaresti Bansko, Pamporovo si Borovets isi asteapta turistii cu preturi incredibile de cazare si distractie garantata!
Bansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, bucurandu-se de cel mai bun centru de ski din Europa centrala si de Est.
Orasul Bansko este situat in apropierea raului Glazane (afluentul raului Mesta), in partea nord-estica a piciorului Pirin, chiar sub cea mai inalta si mai frumoasa parte a muntelui. Numele orasului vine de la vechiul cuvant bulgaresc “ban” care inseamna “stapan”. Este situat la 160 km de capitala Sofia si la numai 6 km de Razlog. Gratie facilitatilor excelente pentru ski combinate cu arhitectura unica a orasului, Bansko s-a transformat intr-una dintre destinatiile favorite pentru ski si snowboard.
Pamporovo este o statiune moderna, situata in inima muntilor Rhodopi, muntii miticului Orfeu. Pamporovo se inscrie in randul celor mai sudice statiuni de ski din Europa, destinate acestui sport. Este cea mai insorita statiune montana din Bulgaria, cu o excelenta zapada pe durata intregului sezon.
Cea mai veche statiune montana din Bulgaria, atestata in 1896, Borovets pastreaza traditia unei statiuni de renume fiind astazi a doua cea mai mare statiune de schi din Bulgaria. Este situata in vecinatatea colinei Borovets, pe pantele  muntilor Mousala, la est de Rila. Asezata la 1390 m deasupra nivelului marii (cele mai inalte partii regăsindu-se la 2600 m) Borovets este locul ideal pentru recreere si relaxare. Iernile sunt blande si desigur cu multa zapada! In ianuarie cea mai rece luna temperatura medie este 4,8 grade Celsius. De obicei pantele sunt acoperite cu zapada de la jumatatea lunii decembrie pana in aprilie.

Esti un pasionat de cultura si iti place agitatia faimoaselor capitale ale lumii? 


 Anul acesta, de Revelion alege sa te delectezi cu frumoasele spectacole de artificii din centrul metropoleleor.Artificii nemaivazute, milioane de becuri colorate, muzica si dans, dar si milioane de litri de sampanie. La asta se poate rezuma un Revelion pe strazile urbane. Revelionul in Paris, Praga sau Lisabona sunt doar cateva oferte cu care va intampinam in acest an.

Daca esti un iubitor al vacantelor de lux trebuie sa stiti ca in ultimii ani, cele mai cautate programe de Revelion, au fost cele organizate catre destinatiile exotice! A ajuns un "must have" al turistilor iubitori de soare! Kenya, Cuba sau Dubai sunt astfel de destinatii care au venit in intampinarea oamenilor cu oferte de neuitat.

Anul acesta, probabil va veti intreba: De ce sa aleg un astfel de Revelion?

- pentru plaja exotica, scaldata de valurile oceanului, intr-o lume de vis, departe de casa
- pentru cultura din zona
- pentru ca poate sa fie iarna aici, cu siguranta in aceste locatii va fi vara                         

Si tu meriti o vacanta! Alegeti sa aveti un Revelion memorabil!